Over ons

geluk-breed 

Wandelreizen en wandelvakanties Turkije Natuurlijk & Earth Tracks

Mijn naam is Evelien Bogaart en ik ben van oorsprong Cultureel Antropologe. In 2000 heb ik de reisorganisatie Desert Tracks opgezet welke gespecialiseerd was in wandelreizen in de woestijn. Vanwege de uitbreiding met wandelreizen in Turkije, waar ik lange tijd heb gewoond, is tevens de site Turkije Natuurlijk ontstaan. Hier vind je de verschillende wandelvakanties en trektochten die ik in Turkije aanbied. Dit zijn zowel individuele wandelreizen als kleinschalige groepswandelreizen o.a. over de Lycian way, de St. Paul trail, de Carian trail en in Cappadocië.

 

De reizen van Turkije Natuurlijk zijn kleinschalig van aard en laten je  al wandelend kennis maken met de prachtige natuur en de eeuwenoude cultuur in verschillende streken van Turkije. Tevens zul je genieten van de goede Turkse keuken, de grote gastvrijheid en vriendelijkheid van de mensen!

 

Hos Geldiniz! - Welkom!

 

Verandering:

In 2014 heb ik door de onrust in het midden Oosten mijn aandacht verlegd naar mooie streken in Europa. Streken die wat dichter bij huis liggen maar waar je prachtig kunt wandelen, bijzondere natuur, mooie oude steden en avontuur bieden!

Door de veranderingen heb ik de naam Desert Tracks gewijzigd in Earth Tracks. Hierdoor is de volledige naam van de organisatie nu: Earth Tracks / Turkije Natuurlijk. Op www.earthtracks.nl kun je de wandelreizen die ik in Portugal, Spanje, Bulgarije, Griekenland, Macedonië, Polen en Roemenië aanbied, bekijken.

 

Vriendelijke groet,

 

Evelien Bogaart

Earth Tracks / Turkije Natuurlijk

 

 

This page loaded in =0.0004seconds